OVERNATTING LOFOTEN?

Har du lyst til å overnatte i en ekte rorbu – slik fiskerne gjorde i gamle dager?

Hos oss bor du helt nede ved bryggekanten med utsikt over de majestetiske Lofotfjellene som stiger opp fra havet. Du vil høre måkene og bølgeskvulp, og virkelig kjenne på den autentiske følelsen av å bo i et fiskevær. Vi har bevart den gamle sjela i hver av rorbuene. Samtidig har vi modernisert slik at du nå får gratis tilgang til wifi, ei god seng å ligge i – samt moderne koke- og vaskefasiliteter.

Kokkbua

Kokkbua er ei oppusset rorbu med fantastisk utsikt utover Ballstad havn og Skottind. Den gamle egnerbua er nå blitt til soverom, mens både gulv og agnluke er beholdt som det var. Les mer:

Olufbua

Olufbua er ei rorbu oppkalt etter en av de mest kjente fiskerne fra Ballstad som også hadde hjemmehavn på Hemmingodden.  Olufbua er ei renovert rorbu med lys og trivelig stue, 2 soverom, kjøkkenkrok og bad, passer for 3-5 personer. Les mer:

Linbua

Linbua er ei rorbu i gammel stil beliggende i Sjøhuset på Hemmingodden. Linbua ligger med utsikt mot sør og har sol fra morgen og har også egen trappoppgang med terrasse hvor du har utsikt over Ballstad havn. Les mer:

Garnbua

Koselig bu med hems

Garnbua er ei rorbu i gammel stil beliggende på Hemmingodden. Garnbua ligger mot nord og har egen trappoppgang.Les mer:

Annebua

Annebua ligger i 2. etg på hovedbrygga, og har stor og romslig stue, hall, 3 soverom, bad med dusj/WC og kjøkkenkrok. Annebua har egen usjenert balkong med panoramautsikt utover Ballstad havn. Les mer:

Haraldhuset

Haraldhuset har sin opprinnelse som rorbu fra ca 1920 som senere ble ombygd til bolig. Nå har du muligheten til å oppleve den gamle atmosfæren med luke i taket som dør til loftet. Det er en fin liten plen i hagen ned mot sjøen der en kan sitte i ly for nordavinden og nyte utsikt og sol. Les mer:

Lofotbua

Lofotbua er ei moderne rorbu med 4 soverom med beliggenhet ca 300 m fra Hemmingodden. Det er en romslig og koselig rorbu med alle fasiliteter og sjøutsikt. Med flott beliggenhet på bryggekanten får man en fantastisk nærhet til havet og livet i fjæra. Les mer: