OPPLEVELSER BALLSTAD

Ballstad ligger lunt plassert på sydspissen av Vestvågøy, ytterst ut mot Vestfjorden. Fiskeværet er skjermet mot storhavet av flere store og små øyer. Her kan du leie båt, gå i fjellet eller rett og slett nyte dager i majestetisk natur. Valget er ditt!

Fisketurer

Å fiske i Lofoten er en unik opplevelse sommer som vinter. Hos oss leier du gode kvalitetsbåter i ulike størrelser slik at du kan komme deg ut på havet på egen hånd.

Hemmingodden er også et perfekt sted å bo  for de som ønsker å oppleve Lofotfisket på nært hold, og være med å fiske etter den berømte skreien.

Les mer:

Fjellturer

Ballstadheia er enkel å bestige med Nonstind (459 moh) som høyeste punkt. Herfra kan du nyte en spektakulær utsikt over det aller meste av Lofoten, og på fine dager kan du se helt over til Steigen og Landegode.

Les mer:

Dykking

Snorkling er en fantastisk måte å begynne undervannseventyret ditt på. Det er din mulighet til å oppdage en helt ny og fascinerende verden uten mye utstyr eller trening. 

Les mer:

Lofotfiske

Fra midten av februar og til langt ut i april yrer det av liv i Lofoten, da settes nemlig et av verdens største sesongfiskeri igang. Fra beiteområdene i Barentshavet kommer skreien i milliontall, på vandring inn til gyteplassene ved Lofoten for å føre slekten videre.

Les mer:

Lokal mat

På Ballstad finner du flere gode spisesteder om du ønsker å gå til dekket bord:
  • 8373 Café
  • Himmel & Havn
  • Lofoten Food Studio
  • Kræmmervika Havn as

TIPS TIL AKTIVITETER LOFOTEN

Ridning

På Gimsøya kan du få flotte naturopplevelser fra hesteryggen. Her arrangeres det rideturer fo både nybegynnere og erfarne ryttere.

Les mer:

Vikingmuseet på Borg

På Borg i Lofoten kan du oppleve vikingtiden i et levende miljø. Kjenn lukten av tjære og bål. Smak maten, hør historien. Segl vikingskip. Vikingene har ventet på deg i mer enn 1000 år.

Les mer:

Fjellturer

I Lofoten finnes det et skattekammer av fjellturer! Her kan du velge og vrake!  Noen ruter er vardet, andre er umerkede. Spør oss eller få tips på de lokale turistinformasjonene.

Ta en titt her også for forslag:

Topptur Ski

Lofoten er et eldorado for toppturer på ski og her finnes alt fra enkle turer til krevende fjell. Å kjøre ski fra topp til fjord er en spesiell følelse som vi anbefaler alle å prøve!

Les mer: 

Bestill rorbu og båt her!