Kom og opplev Lofotfisket på akkurat den måten du ønsker! Vi har valgmulighetene til en gunstig pris i vår første sesong!

Du kan fiske på egen hånd fra stødig 20-fots hurtiggående båt med kartplotter og ekkolodd («Feskpakken»), eller du kan bli med å se hvordan ekte fiskere gjør det («Lofotfeskarn»).

Vi tilpasser også pakker med fiske fra egen båt, i kombinasjon med evt tur på lofothavet med profesjonelle fiskere på båten «Hemmingodden Jr».
På forespørsel kan vi også kombinere med sightseeing-tur langs lofoten med vår Viknes 1030 («Marie»), og samtidig få prøve fiskelykken selv.

Pakkene prises pr uke, men kan tilpasses ønsket antall dager. Dersom under en uke: Antall dager x dagspris + 600. Ingen ekstra kostnad om en eller flere personer. Tilbudet inkluderer sengtøy, håndkle, utvask og forsikring som begrenser egenandel ved leie av båt. Det kan gis opplæring i sløying, filetering, egning av line og innføring i produksjonstyper som henging, salting og luting. Få med deg hjem fisk til å lage en skreimølje etter å ha vært med «Hemmingodden Jr» på havet. Fisk håndplukkes etter eget ønske.

Velkommen til det ekte Lofotfisket!