Ønsker du å teste fiskelykken på Lofothavet?

Hos oss kan du leie raske stødige båter og selv prøve fiskelykken! Eller du kan bli med egen skipper ut på fisketur!  Lofoten er viden kjent for sitt spektakulære fiske både sommer og vinter!

Det berømte og magiske Lofotfisket pågår fra februar til april. Da er Hemmingodden på Ballstad et perfekt utgangspunkt for de som ønsker å være med ut på Lofothavet for å fiske etter storskreien.

PS! Ønsker du å leie både båt og rorbu hos oss? Book det du ønsker online, så lager vi en god pakkepris!

Kaasbøll 760HT (K24)

Vi har 2 båter av typen Kaasbøll 760 HT. De er svært stabile, robuste og funksjonelle båter. Båtene passer også godt for dykkere, for familieturer eller til egen safari langs Lofoten og i Vestfjorden.

Les mer:

Kaasbøll 620 (K20)

Vi har 2 båter av typen Kaasbøll 620. De er svært stabile, robuste og funksjonelle båter. Båtene passer også godt for dykkere, for familieturer eller til egen safari langs Lofoten og i Vestfjorden. I pakkepris er de benevnt som K20.

 Les mer:

Øyen 620

Vi har 3 stk Øien-båter. Dette er stødige plastbåter med gode sjøegenskaper. Båtene egner seg meget godt for fiske og tur. 

Les mer:

Hemmingodden Jr, 35 fot

Hemmingodden Jr benyttes til fisketurer for gruppe på forespørsel. Bli med på linefiske med «Hemmingodden Jr» og opplev det virkelige Lofotfiske sammen med de profesjonelle fiskerne.

Les mer:

FANGSTREGISTRERING

Fiskeridirektoratet f.o.m. 1. januar 2018 gjort endringer i forskriftene i den norske Havressursloven.

Den viktigste endringen er at turistfiskeanlegg som oppfyller bestemte kriterier MÅ registrere seg i Fiskeridirektoratets register, samt innrapportere anleggets fangst til direktoratet på lik linje med profesjonelt fiske.

Les mer:

FISKEUTSTYR

Har du ikke eget fiskeutstyr med deg, kan du leie hos oss.
  • Havfiskestang 150 kr pr dag / 800 pr uke
  • Fiskestang med pilk  NOK 150 pr dag / NOK 800 pr uke
  • Varmekjeledresser med flyt 150 kr pr dag / 800 pr uke

Bestill rorbu og båt her!