hemmingodden

Om Hemmingodden

På Hemmingodden drives det fortsatt aktivt fiske med line, og er vi i sesong, kan du oppleve egneren i egnerbua, og se hvordan det foregår. Vi forklarer gjerne hvordan vi driver vårt fiske med line.

Harald har vært profesjonell fisker i hele sitt liv, og sitter på unik kunnskap om fiske i Lofoten (line og juksa). Steve er også profesjonell fisker, med masse erfaring fra fiske med snurrevad, not, line, og jukse. Fra 2016 har Trond overtatt driftsansvaret for nye Hemmingodden LFL, men fiske som hovedvirksomhet. Han har erfaring fra bank og finans, i tillegg til fiske. Trine har driftet anlegget hver sommer de siste 10 årene.

Vi satser for fullt med helårsdrift med rorbu, båt, sjøfiske, og den totale opplevelsen som sentrale elementer.

På Hemmingodden ønsker vi også å legge til rette for andre opplevelser og aktiviteter som er mulig i vår natur i de ulike årstidene (ski, foto, nordlys, sykling, kajakkpadling og dykking.
Som gjest hos oss er du din egen herre. Men vi vil alltid være tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp.
Vi tilbyr den totale opplevelsen for den som ønsker å oppleve Lofoten med overnatting i rorbu, leie av båt, fiske på egen hånd, gå i fjellene eller oppdage andre naturperler langs kystlinjen, nordlys, og rekreasjon.

Du er hjertelig velkommen til oss!

Book nå!

via Din Tur eller bestilling på e-mail