hemmingodden

Om Hemmingodden

Hemmingodden eies av Harald Nilsen, sammen med sønnene Trond og Steve, og datteren Trine, mens Hemmingodden Lofoten Fishing Lodge eies av de tre søskene.

På Hemmingodden drives det fortsatt aktivt fiske med line, og er du i sesong, kan du oppleve egneren i egnerbua, og se hvordan det foregår. Vi forklarer gjerne hvordan vi driver vårt fiske med line.
Harald har vært profesjonell fisker i hele sitt liv, og sitter på unik kunnskap om fiske i Lofoten (line og juksa). Steve er også profesjonell fisker, med masse erfaring fra fiske med snurrevad, not, line, og jukse. Fra 2016 har Trond overtatt driftsansvaret for nye Hemmingodden LFL, men fiske som hovedvirksomhet. Han har erfaring fra bank og finans, i tillegg til fiske. Trine er eier av Lofotbua, og har driftet anlegget hver sommer de siste 10 årene.

Sesongen 2016 inngikk Hemmingodden et strategisk samarbeid med DIN TUR, og satser nå for fullt med helårsdrift med rorbu, båt, sjøfiske, og den totale opplevelsen som sentrale elementer.

På Hemmingodden ønsker vi også å legge til rette for aktiviteter som ski, nordlys ferie, sykling, kajakkpadling og dykking. DIN TUR ønsker å gjøre den norske naturen tilgjengelig for dine aktiviteter, og arbeider aktivt med å videreutvikle feriedestinasjoner i Norge. De ble derfor et naturlig valg i oppstarten av vår nye satsing.
Som gjest hos oss er du din egen herre. Men vi vil alltid være tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp.
Vi tilbyr den totale opplevelsen for den som ønsker å oppleve Lofoten med rorbu, båt, fiske, aktiviteteter, nordlys, og rekreasjon.

God tur og hjertelig velkommen til oss.

Book nå!

via Din Tur eller bestilling på e-mail